Contact

Avida este despre pasiune, despre momentele hedoniste în care mâncarea din fața noastră devine mai mult decât hrană – devine o aventură a explorării care antrenează toate simțurile umane. Da, inclusiv auzul. Gândiți-vă la sfârâitul uleiului din tigăi, la clocotele din oală, la sunetul tacâmurilor. O simfonie!
Gurmanzii văd artă în orice ține de mâncare. Gândiți-vă la farfuria voastră ca și când ar fi un tablou. Ce este cu adevărat fantastic e că noi îl putem și gusta, nu doar admira. Primul contact este cel vizual: observăm cromatica, elemente, plating. Apoi intervine simțul olfactiv: mirosim mâncărurile pentru a ne asigura că promit să ne livreze savoarea așteptată. Apoi simțim textura. Și, în final, gustul, simțul supremei delectări!
Avida este despre o fată căreia îi place mai mult să facă piața decât să facă shopping. Este despre o fată care degustă cu entuziasm orice e nou, iar atunci când ajunge într-un loc pentru prima dată, „vizitează” înainte de toate un restaurant.
Scriu doar despre ceea ce am gustat și sunt 100% subiectivă, căci nu ai cum să fii altfel când vine vorba de mâncare. Vă invit să mă cunoașteți într-un mod mai atipic: prin intermediul farfuriilor din viața mea.

E-mail: andreea.dragoianu@gmail.com

Lasă un comentariu